top of page
Lessenreeksen
Lessenreeks 
draaien voor beginners en beginners met kennis

Momenteel organiseer ik geen lessenreeksen.

Enkel losse draaimomenten tijdens de workshopweken.

Voor mijn aanbod: neem zeker een kijkje onder workshops

Tijdens een éénmalige workshop van 3 uur leer je in een aantal stappen hoe je een cilinder draait.

Maar aangezien de afwerking van je potjes pas kan gebeuren wanneer je werk lederhard is, is dit iets dat ik voor jou doe, nadat je werk de tijd heeft gehad om te drogen.

Wil je dit liever ook zelf aanleren?  

En wil je misschien ook net iets meer oefenen op het draaien zelf?  Misschien iets meer focussen op elke stap in het proces? 

Dan leg je best 2, 3 of meerdere aaneensluitende datums vast.  

Ik zorg er voor dat je gedraaide werk de juiste hardheid heeft tegen de volgende les.

  

Tijdens een lessenreeks hebben we ook iets meer de tijd om dieper in te gaan op elke stap in het kleiproces. Hierdoor word je elke les een beetje meer ondergedompeld in de wereld van de klei en groei je elke week meer en meer. De nadruk zal tijdens een lessenreeks nog iets meer liggen op techniek.  Dit in tegenstelling tot bij een workshop, die eerder als ervaringsmoment wordt gezien.

Je kiest zelf waar je behoefte aan hebt en we spreken op voorhand goed af wat je willen bereiken.  Een heel persoonlijke benadering dus.

Dit voorzie ik:

- 3u les privé of duo

- de benodigde materialen

- koffie/thee/water en een kleine versnapering

- 1 pak klei (10kg) twv 12€ 

- bakken van 2 van je gedraaide stuks (biscuit- en glazuurbak).  

Zelf mee te brengen:

- (keuken)schort

- handdoek

- eventueel schrijfgerief als je notities wenst te maken (maar ik raad aan om de ervaring voor zich te laten spreken).

- best niet je beste kleren aantrekken als je van jezelf weet dat je nogal een smodderaar bent ;-)

Extra's (niet inbegrepen):

- afwerken van je gedraaide stuk (dit leer je dus in principe zelf tijdens de lessen)

- bijkomend pak klei aan 12€/10kg

- bakservice voor bijkomende stuks: 8€/kg (biscuitbak), 10€/kg (glazuurbak).

De gebakken werken kunnen opgehaald worden na een bericht.  Ik hou je hiervan op de hoogte.

Let op: enkel commerciële glazuren of glazuren uit mijn eigen assortiment mogen gebruikt worden. Hetzelfde geldt voor de gebruikte klei.

Prijzen van de lessenreeksen :

Privéles: 135€/persoon/les

Duoles: 120€/persoon/les​

Leg je meteen meerdere aansluitende momenten vast (lessenreeks), dan kunnen weggevallen lessen enkel verplaatst of ingehaald worden indien er nog vrije plekjes beschikbaar zijn.  

 

Betaling (per les) gebeurt steeds bij aanvang van de lessen (een factuur kan worden opgemaakt indien gewenst).  In geen geval kan het betaalde bedrag teruggevorderd worden. 

  

Indien je een les niet aanwezig kan zijn, meld je dit minstens 1 week op voorhand.  Er zijn veel aanvragen voor workshops en lessenreeksen. Op deze manier kunnen andere geïnteresseerden ook verder geholpen worden.  ​

Datums:

kijk onder workshops

Voor info en reservaties:

mail naar info@nikkelenrosa.be

IMG_7663.HEIC

Update prijzen van workshops en lessen: vanaf januari verhoog ik zoals je hier ziet de prijzen van de workshops.  

Waarom verander ik mijn prijzen? Om te beginnen, wil ik benadrukken dat ik altijd streef naar het leveren van de best mogelijke producten en diensten en het bieden van een uitstekende klantenservice. In de afgelopen maanden heb ik geïnvesteerd in het verbeteren van mijn atelierruimte, wat heeft geleid tot een nog betere ervaring voor jou.  Je kan nu in alle rust en met alle comfort komen genieten van een klei ervaring.
Helaas zijn er ook stijgende kosten voor grondstoffen, elektriciteit en operationele uitgaven. Daarnaast maak ik vanaf 1/01/2024 de overstap naar BTW-plichtige.  Hierdoor rekenen ik vanaf dan btw aan op mijn producten en diensten. 
Om de kwaliteit en service te behouden die je van mij gewend bent, ben ik dus genoodzaakt deze prijsaanpassingen door te voeren.

Wat verandert er precies? Met ingang van 1/01/2024 zullen mijn prijzen voor bepaalde producten en ook workshops en lessen dus licht stijgen. Ik begrijp dat dit voor sommigen van jullie een uitdaging kan zijn, en ik wil benadrukken dat ik deze beslissing niet lichtvaardig heb genomen.

De voordelen voor jou: Ik wil dat je weet dat deze prijsaanpassing mij in staat zal stellen om de kwaliteit van mijn producten en diensten te handhaven en zelfs te verbeteren. Na alle aanpassingen in mijn atelier staan comfort, rust een gezelligheid voor jou nog meer voorop.  

Wat kun je verwachten? Een atelier waar je praktisch kan werken, in alle rust en met alle comfort. 
Ik begrijp dat veranderingen soms lastig kunnen zijn. Daarom wil ik benadrukken dat ik altijd opensta voor vragen en feedback. Als je vragen hebt over de prijsverhoging of als er iets is waarmee ik je kan helpen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via gsm of telefoon.

Ik waardeer je loyaliteit en het vertrouwen dat je in Nikkel&Rosa stelt. Bedankt ook dat je deel uitmaakt van de Nikkel&Rosa-gemeenschap. Ik kijk ernaar uit om je een nog betere ervaring aan te bieden.  Heel graag tot binnenkort!

bottom of page